Jan Åges siste skru

Jan Åges siste skru, "HVER KULE HAR SIN SJARM" er en reprise fra 2006 og du kan lese den her http://www.hpk-petanq.com/422256665 

16.3.20/Bj

Medlemskontingens og lisens 2020

Minner om at det er på tide å betale medlemskontingenten 2020 og spillerlisens for de av dere som skal være med på nasjonale og internasjonale turneringer (kr.300,-). Priser finner dere her Priser/kontingenter.

10.3.2020/Bj

Årsmøte HPK 2020

 

På grunn av corona-krisen er årsmøtet utsatt på ubestemt tid. Styret sender ut informasjon til medlemmene så snart situasjonen endrer seg. Følg oppfordringene fra myndighetene og ta vare på hverandre.

16.3.20/Bj 

Årets ildsjeler 2019

På HPK's julebord 7 desember 2019 ble Daniel Hushovd og Ståle Baksetersveen hedret som "Årets ildsjel 2019". Daniel ble hedret for årelangt vedlikehold, oppmåling og merking av utebaner og Ståle for innsatsen som hallsjef i Peter Pan hallen i mange år. Daniel og Ståle fikk overrakt et krus og en t-skjorte med ildsjel emblem samt mange gode ord. Vi er takknemlige for ha disse gutta med på laget og gratulerer. Les mer under Referater.

 

Juniorsamlinger vinteren 2020 i regi av forbundet

I løpet av vinteren 2020 blir det opplegg for barn og unge, mellom 6 og 17 år, i Peter Pan og Vestbyhallen. Vi kommer til å tilby barna opplæring , spill og moro. Det kommer alltid til å være en ansvarlig tilstede, samt minimum 1 instruktør.

 Det blir 3 samlinger: 

  • søn 19 januar 2020 (HPK: ansvarlig Heidi)
  • søn 09 februar 2020 (VPH: ansvarlig: Charlotte)
  • helgen: lør 29 februar 2020 (HPK: Heidi) og søn 01 mars 2020 (VPH: Charlotte) 

Vi ber alle HPK'ere om å være aktive med å få med barn/barnebarn.Spre budskapet til alle klubbmedlemmer, venner og familie, samt dele plakaten på sosiale medier.

Det koster kun 150kr per deltaker for HELE opplegget. Dette inkluderer 3 samlinger med matservering, kurs, spill og premier. Det er bindende påmelding. Avbud min. 1 uke før. Max. 20 barn.

Påmeldingsfrist: 19 desember 2019 !

Heidi er HPK's representant i satsingen. Ta kontakt med henne hvis du lurer på noe.

 

Dekkbutikken er ny sponsor av HPK

Før Thor ga seg som sponsoranvarlig i HPK, klarte han å få med Dekk-butikken som ny sponsor. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som trenger nye dekk om å handle hos Dekk-butikken. Hvis du handler der så si gjerne at du kommer fra HPK så våre sponsorer ser at de får noe igjen for å støtte oss.

02.10.19/Bj

HPK på Europa-kartet

HPK har virkelig markert seg i årets EM for veteraner og EM for herrer i Bulgaria 16-22 sept. Våre veteraner Birger Hansen, Hans-Erik Røneid-Hansen, Johnny Skjørberg, og Odd-Reidar Gullbrandsen tok seg helt til A-sluttspillet etter strålende innsats. Noen dager senere bidro Bjørn Arne Nordhagen og Kjell Rune Karlsen til at Norge tok en flott bronsemedalje i B-EM herrer for Norge (og Holmestrand) sammen med Benny Bel-Lafkih (Grorud), Gabriel Bel-Lafkih (Grorud-for Marius Wang) og Marius Breimo (Oslo/coach). I tillegg representerte HPK's Kjell Rune Karlsen Norge i presisjonsskyting og kom på en flott 10de plass med hele 31 poeng før omskyting.

Vi gratulerer og er veldig stolte av våre dyktige utøvere.

23.9.19/Bj

8 klasse spiller petanque i gym-timen!

Torsdag 19 sept hadde Heidi gjort avtale om å vise frem petanque for en 8 klasse på Gjøklep skole i gymtimen. Hele 26 elever møtte frem på Hvitsten og alle spilte dobbel på 7 oppmålte baner. Det virket som om de fleste syntes dette var gøy og noen kastet kulene veldig bra. Heidi forteller at det kan bli samme opplegget for ytterligere fire 8de klasser til våren. Takk til Heidi for fint initiativ til å få med ungdommen og for flott gjennomførelse. På vår siste spillekveld utendørs 24 september må alle ta en titt på innsiden av døra på kioskvogna. Der henger bilder med noe HPK-historikk som Heidi hadde lagd for anledningen.

19.09.19/Bj

BLI EN RÅTASS!

Jan Åges siste skru, "BLI EN RÅTASS" kan du lese her http://www.hpk-petanq.com/422256665 

17.9.19/Bj

Det kan lønne seg å være vår sponsor

Våre sider er mye besøkt i forbindelse med påmeldinger til stevner og resultater.

Vil du fortelle disse som besøker siden vår, at du er til? 

Kontakt oss for priser!

 

Her ser du hvem som er våre Sponsorer