Nå starter utesesongen

ENDELIG! Tirsdag 7 mai kl.18 starter utesesongen på Hvitsten. Sesongkort sommer koster kr.300,-. Minner også om klubbmesterskap Åpen Dobbel onsdag 8 mai og kvalifisering til NM-veka i Mix Trippel mandag 13 mai. Ta med ditt gode humør så ses vi på Hvitsten.

06.05.19/Bj

Jan Åges skru

Statistikk fra innesesongen kan du nå lese om i Jan Åges skru.

04.05.19/Bj

Årskontingent og lisens 2019

Nå er det tid for å betale årskontingent og eventuelt lisens for 2019. Årskontingenten er i år på kr.200,- hvis du er over 18 år. Lisensen er på kr.300,- og den må du ha hvis du skal delta i nasjonale turneringer, NM eller turneringer i utlandet. 

Vennligst betal snarest og senest innen 15 april til Holmestrand Petanqueklubb på konto 1594 46 03856. Merk innbetalingen med "årskontingent" og eventuelt "lisens" + ditt navn. 

Ta kontakt med Peter hvis spørsmål. 

27.03.19/Bj

 

Årsmøtet og medlemsmøtet 4 mars

Det var hele 34 medlemmer som deltok på årsmøtet og det derpåfølgende medlemsmøtet 4 mars. Møtene var godt forberedt og det var god stemning.

Referat fra møtene kommer etterhvert. Klubbens nye tillitsvalgte finner du under Styret.

5.3/Bj

Hans Erik Dahl nytt æresmedlem i HPK

På årsmøtet 4 mars ble Hans Erik Dahl utnevnt til nytt æresmedlem i klubben. Hans Erik var med å starte klubben i 2000 og har bl.a. vært klubbens revisor i alle år. Vi gratulerer Hans Erik med et vel fortjent æresmedlemskap.

5.3/Bj

Oppdatering av klubbens hjemmesider

Klubbens hjemmesider har fått ny struktur fom februar 2019. Vi håper at det nå er lettere å finne frem til den informasjonen du trenger. Hjemmesidene blir kontinuerlig oppdatert og forbedret. Vi vil gjerne ha dine positive og negative tilbakemeldinger på hjemmesidene og ikke minst om det er noe du savner. Tilbakemelding kan sendes på email til bendal@online.no. Det blir gitt en kort informasjon om hjemmesidene på medlemsmøtet etter årsmøtet 4 mars.

3 mars 2019/Bjørnar

Jan Åges Skru

Skader i petanque kan du lese om i nyeste utgave av Jan Åges skru.
Jan Åges skru  

28.01.19/Bj

Det kan lønne seg å være vår sponsor

Våre sider er mye besøkt i forbindelse med påmeldinger til stevner og resultater.

Vil du fortelle disse som besøker siden vår, at du er til? 

Kontakt oss for priser!

 

Her ser du hvem som er våre Sponsorer