Dommerkurs 7-8 mars 2020 i Oslo

Forbundet inviterer til dommerkurs i Oslo 7-8 mars. HPK trenger flere dommere og alle oppfordres til å melde seg på innen 28 februar. Fint om du gir Bjørnar beskjed hvis du er interessert. Les mer om kurset på http://petanque.no/news/835/Invitasjon-Dommerkurs-i-Oslo-7-8-mars 

5.2.2020/Bj

Årsmøte HPK 2020

Årsmøte HPK 2020 er mandag 23 mars kl.1900 på Botne Aktivitetssenter. Innkalling og årsberetning blir sendt ut til alle medlemmer i god tid før årsmøtet. Hold av datoen og begynn å forberede saker hvis det er ting du ønsker å ta opp.

28.01.20/Bj 

Årets ildsjeler 2019

På HPK's julebord 7 desember 2019 ble Daniel Hushovd og Ståle Baksetersveen hedret som "Årets ildsjel 2019". Daniel ble hedret for årelangt vedlikehold, oppmåling og merking av utebaner og Ståle for innsatsen som hallsjef i Peter Pan hallen i mange år. Daniel og Ståle fikk overrakt et krus og en t-skjorte med ildsjel emblem samt mange gode ord. Vi er takknemlige for ha disse gutta med på laget og gratulerer. Les mer under Referater.

 

Juniorsamlinger vinteren 2020 i regi av forbundet

I løpet av vinteren 2020 blir det opplegg for barn og unge, mellom 6 og 17 år, i Peter Pan og Vestbyhallen. Vi kommer til å tilby barna opplæring , spill og moro. Det kommer alltid til å være en ansvarlig tilstede, samt minimum 1 instruktør.

 Det blir 3 samlinger: 

  • søn 19 januar 2020 (HPK: ansvarlig Heidi)
  • søn 09 februar 2020 (VPH: ansvarlig: Charlotte)
  • helgen: lør 29 februar 2020 (HPK: Heidi) og søn 01 mars 2020 (VPH: Charlotte) 

Vi ber alle HPK'ere om å være aktive med å få med barn/barnebarn.Spre budskapet til alle klubbmedlemmer, venner og familie, samt dele plakaten på sosiale medier.

Det koster kun 150kr per deltaker for HELE opplegget. Dette inkluderer 3 samlinger med matservering, kurs, spill og premier. Det er bindende påmelding. Avbud min. 1 uke før. Max. 20 barn.

Påmeldingsfrist: 19 desember 2019 !

Heidi er HPK's representant i satsingen. Ta kontakt med henne hvis du lurer på noe.

 

Medlemsmøte og ny innendørssesong

Hele 28 medlemmer deltok på HPK's medlemsmøte 1 okt. Det var en lang saksliste og gode diskusjoner. Det ble bl.a besluttet at vi ikke lenger premierer de ukentlige spillekveldene i Peter Pan hallen nå i vinter (annet enn heder og ære i avisa), men utvider premieringen ved sammenlagt resultat for vintersesongen. Styret utformer detaljer rundt dette på neste styremøte.

Innendørssesongen i Peter Pan hallen starter tirsdag 15 oktober. Da skal vi feire våre EM-helter og vi får besøk fra Jarlsberg avis. Vel møtt alle sammen!

02.10.19/Bj

Dekkbutikken er ny sponsor av HPK

Før Thor ga seg som sponsoranvarlig i HPK, klarte han å få med Dekk-butikken som ny sponsor. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som trenger nye dekk om å handle hos Dekk-butikken. Hvis du handler der så si gjerne at du kommer fra HPK så våre sponsorer ser at de får noe igjen for å støtte oss.

02.10.19/Bj

HPK på Europa-kartet

HPK har virkelig markert seg i årets EM for veteraner og EM for herrer i Bulgaria 16-22 sept. Våre veteraner Birger Hansen, Hans-Erik Røneid-Hansen, Johnny Skjørberg, og Odd-Reidar Gullbrandsen tok seg helt til A-sluttspillet etter strålende innsats. Noen dager senere bidro Bjørn Arne Nordhagen og Kjell Rune Karlsen til at Norge tok en flott bronsemedalje i B-EM herrer for Norge (og Holmestrand) sammen med Benny Bel-Lafkih (Grorud), Gabriel Bel-Lafkih (Grorud-for Marius Wang) og Marius Breimo (Oslo/coach). I tillegg representerte HPK's Kjell Rune Karlsen Norge i presisjonsskyting og kom på en flott 10de plass med hele 31 poeng før omskyting.

Vi gratulerer og er veldig stolte av våre dyktige utøvere.

23.9.19/Bj

8 klasse spiller petanque i gym-timen!

Torsdag 19 sept hadde Heidi gjort avtale om å vise frem petanque for en 8 klasse på Gjøklep skole i gymtimen. Hele 26 elever møtte frem på Hvitsten og alle spilte dobbel på 7 oppmålte baner. Det virket som om de fleste syntes dette var gøy og noen kastet kulene veldig bra. Heidi forteller at det kan bli samme opplegget for ytterligere fire 8de klasser til våren. Takk til Heidi for fint initiativ til å få med ungdommen og for flott gjennomførelse. På vår siste spillekveld utendørs 24 september må alle ta en titt på innsiden av døra på kioskvogna. Der henger bilder med noe HPK-historikk som Heidi hadde lagd for anledningen.

19.09.19/Bj

BLI EN RÅTASS!

Jan Åges siste skru, "BLI EN RÅTASS" kan du lese her http://www.hpk-petanq.com/422256665 

17.9.19/Bj

Dommerkurs høsten 2019

Forbundet har signalisert at de vil arrangere et nytt dommerkurs i løpet av vintersesongen 2019/20. Dette med bakgrunn i at vi har for få dommere til å dekke alle rankingturneringer, og at det i dag er litt «rovdrift» på enkeltpersoner/dommere. HPK har i dag kun èn autorisert dommer, og det er Ståle. Styret diskuterte problemstillingen på siste styremøte, og vi ønsker at HPK kan melde på 1-2 av våre  medlemmer til neste dommerkurs. Dette vil være en styrke for klubben og et godt bidrag til oppgaver i regi av forbundet.

Kurset er planlagt gjennomført av en svensk, internasjonalt godkjent dommer. Sist kurset ble avholdt gikk det over to dager, lørdag og søndag. Første dagen var det teoretisk opplæring og dag to fikk deltakerne prøvd seg med praktiske øvelser.

Alle dommere som blir brukt på turneringer får dekket utgifter til overnatting og reise. I tillegg får de et dommerhonorar pr. dag.

Hvis du har lyst til å lære mer om spillet og kan tenke deg å være dommer, tar du kontakt med en av oss i styret snarest.  

Du kan lese mer om det kommende kurset på forbundets hjemmesider:

http://petanque.no/news/769/onsker-du-a-bidra-aktivt-til-PetanqueNorge 

01.09.19/Bj

 

Idrettens dag på Hof

Søndag 1 september var det Idrettens dag på Hof. Holmestrand Petanque Klubb var invitert for å vise frem vår idrett. Værgudene var med oss og det ble en fin dag. Det var stor aktivitet på alle de 4 banene vi hadde klargjort, og det var til tider kø for å få prøve å spille. Mange av de besøkende var svært unge og alle fikk prøve sammen med foreldre og besteforeldre. 

01.09.19/Bj

9 NM medaljer til HPK og hyllest fra ordføreren


HPK tok hele 9 medaljer - 1 gull, 3 sølv og 5 bronse - i NM petanque på Fagernes 19-23 juni og under NM-veka i Stavanger 29-30 juni. I tillegg hadde HPK 4 representanter i Nations Veterans Cup i Wales sist helg hvor Norge kom på 3 plass .Ordfører Alf Johan Svele møtte opp på feiringen av medaljørene på klubbens spillekveld i går (2.7). Han hadde mange godord til klubben og medaljørene. Svele snakket om det store og gode miljøet i HPK, at petanque er en sport for alle og og at HPK representerer Holmestrand på en utmerket måte både nasjonalt og internasjonalt. Svele delte ut Holmestrand-pin og lakris-KULER til alle medaljørene. Vi gratulerer!

Medaljevinnerne finner du under NM historie.

03.07.19/ Bj

Det kan lønne seg å være vår sponsor

Våre sider er mye besøkt i forbindelse med påmeldinger til stevner og resultater.

Vil du fortelle disse som besøker siden vår, at du er til? 

Kontakt oss for priser!

 

Her ser du hvem som er våre Sponsorer