Regler Peter Pan-cupen 2021 - 2022

I år som i fjor er det spilling i cupen både tirsdager og onsdager. I sammendraget regnes ett resultat per uke. Har man spilt på tirsdag, regnes dette resultatet uansett hva resultatet blir på onsdag. Det er således lov å spille begge dager dersom det er plass. 

Antall spillere og påmelding:

Max antall spillere per kveld er 30. Påmelding gjøres av den enkelte ved ankomst til hallen gjennom å skrive seg opp på påmeldingslista. Rekkefølgen på lista gjelder som prioritet dersom det er flere enn 30 spillere påmeldt. Medlemmer med sesongkort som melder seg på før kl. 17:45 har prioritet.

HPK-medlemmer uten sesongkort har prioritet framfor ikke medlemmer (gjester fra andre klubber).

På onsdager havner de som også spilte dagen før (tirsdag), sist i prioritetsrekkefølgen, uansett om man har sesongkort eller ikke. 

Prioritetsordning tirsdag:

1. HPK-medlem + sesongkort
2. HPK-medlem
3. Gjester

Prioritetsordning onsdag:
1. HPK-medlem + sesongkort
2. HPK-medlem
3. Gjester
4. Spillere som spilte tirsdag (samme uke)

Første spillekveld:
Tirsdag 12. oktober

Siste spillekveld:
Onsdag 6. april. Totalt antall spillekvelder er 48 (24 uker).
Det er ikke spill i uke 52 og 1.

Starttidspunkt:
Kampene starter kl.18:00. Påmelding senest kl. 17:45.

Ranking og totalcup premiering:
Det foretas ranking der de 16 beste resultatene for hver spiller teller. Det gis 2 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tapt kamp. Premiering:
Blir bestemt senere basert på medlemsmøtet

Startkontingent:
Medlemmer av HPK kr. 30. Ikke medlemmer: kr. 50. Skoleungdom/studenter: kr. 10. Sesongkort: kr. 500.  Sesongkort: junior kr 150.

Lagoppsett:
Det trekkes makker for hver kamp.

Ukes premiering:
Ingen ukes premiering i følge medlemsmøte.

Kuler:
Det skal benyttes godkjente kuler i henhold til de internasjonale spillereglene. Nye medlemmer kan få dispensasjon i inntil 2 måneder fra første gang de har deltatt.

Spilletid/kamper:
Hver kamp varer fra 35 til 45 minutter + ett grisutkast eller til ett av lagene har oppnådd 13 poeng. Det spilles 3 kamper hver kveld.  

Spilleregler:
1) Alle linjer er døde

2) Godkjent griseutkast er 50 cm innenfor linjen. Lag som kaster gris har ett forsøk, og om grisen ikke er godkjent, plasserer motstanderlaget grisen på valgfri godkjent plass.

3) Om grisen går ut (død) i siste runde, anses matchen som avsluttet. Ingen ny runde spilles. Men man får poeng som vanlig dvs. om bare ett lag har kuler igjen, får de poeng for de kulene.

4) Stolpene på bane 3 regnes som døde. Kuler eller gris som treffer de er døde. 

5) Neste runde regnes som startet når siste kule er kastet i foregående runde.
(Ikke som før når grisen ble kastet)