HPK tar NM-medaljer igjen!

Årets NM i petanque var i år delt mellom Skien (trippel mix i NM-veka) og øvrige øvelser i Stokke 23-26 juni. HPK markerte seg også i år med 2 gullmedaljer og 5 bronsemedaljer. Dette ble feiret med kaker på Hvitstein idrettspark 28 juni. Jarlsbergposten var til stede og lagde et fint innslag i avisa. Ordføreren var invitert, men hadde dessverre en dobbeltbooking. HPK's sterkeste prestasjon var utvilsomt gullet i singel til Heidi Skjørberg Nilsen. Hun slo hele norgeseliten og årets VM toer. På bildet ser vi fra venstre Line, Svein Erik, Odd Reidar, Bjørn Arne, Ståle, Heidi, Bjørnar, Johnny, Birger og Are. Kjell Rune var ikke tilstede. Vi gratulerer alle med NM-innsatsen.

01.07.22/Bj

Hjemmeseier til HPK i Holmestrand Open

Holmestrand Open ble nok en gang et meget vellykket arrangement 18 og 19 juni på nye Hvitstein Idrettsanlegg. Lørdag deltok 15 lag i trippel og søndag deltok 20 lag i dobbel. Bjørn Arne, Kjell Rune og Johnny tok en populær hjemmeseier i trippel. Du kan lese mer her Petanque - Seiret på hjemmebane.

22.6.22/Bj

Åpning av nye Hvitstein idrettspark 23 april

Lørdag 23 april var det offisiell åpning av Nye Hvitstein idrettspark og Norges flotteste(?) petanque-anlegg. Karen Marie Ellefsen var konferansier for dagen og fikk prøvd seg på å kaste litt kuler. Hun fikk nok flest poeng på den gode stilen😀. Ellers var det tale og snorklipping ved Holmestrands ordfører Elin Weggesrud. Jan Åge ble intervjuet av Karen Marie og fikk fortalt litt om historien i HPK, våre meritter og dagens aktiviteter. Alle besøkende fikk anledning til å besøke de 6 idrettene som var representert på det nye anlegget. Det var til tider folksomt på petanque-banen og mange barn og voksne fikk prøvd spillet. En knall dag hvor vi fikk vist frem klubben og sporten vår. Tusen takk til at alle som har bidratt på dugnad på det nye anlegget og som bidro til et vellykket arrangement på lørdag.

24.4.22/Bj

Sesongkort sommer og lisens 2022

19 april starter vi utendørs-sesongen så nå er det tid for å betale sesongkort sommer kr.300,-. Du kan vippse til "HPK kiosk" (#22046) eller sette inn på klubbens ktonr 1594 46 03856. Husk å merke innbetaling med "sesong sommer".

18 april starter de nasjonale lisens-turneringene i Frognerparken. Alle som skal være med på disse turneringene må ha betalt kr.300,- for lisens 2022. Bruk samme betalingsdata som over og merk innbetalingen med "lisens 2022". Klubben bestiller lisenser hos forbundet etterhvert som dere betaler til HPK.

Da ses vi straks på Norges fineste petanque-anlegg😄.

Takk til Ingri og Arnstein!

På årsmøtet 28 februar gikk både Ingri og Arnstein ut av styret i HPK. Arnstein har vært styremedlem i mange år og har bidratt i mange gode diskusjoner og i praktisk arbeid. Ingri har "reddet" klubben flere ganger ved å si ja til å være leder i en vanskelig tid og senest som styremedlem/sekretær for å ivareta lovpålagt kvinneandel. Ingri har lagt ned veldig mye arbeid for klubben i mange år. Vi unner henne nå roligere dager sammen med sin Taico (bildet) og ønsker henne fortsatt god bedring. Tusen takk for innsatsen til Ingri og Arnstein!

3.3.22/BE

Det kan lønne seg å være vår sponsor

Våre sider er mye besøkt i forbindelse med påmeldinger til stevner og resultater.

Vil du fortelle disse som besøker siden vår, at du er til? 

Kontakt oss for priser!

 

Her ser du hvem som er våre Sponsorer