Hvitstein stadion og Peter Pan hallen

Slik finner du fram

Vi regner med at alle tar seg til Vestfoldbanen, til Horten eller til E18 uten beskrivelse. Med dette som utgangspunkt, her er tips til hvordan du lettest kommer deg til vår bane:

- Med tog og til fots

Ta toget til Holmestrand stasjon (ankomsttidene er :32 over hver time nordfra og :25 over hver time sørfra. 53 minutter fra Oslo S). Når du har gått av på den nye stasjonen inne i fjellet, tar du fjellheisen til topps fra stasjonen. Da er du i Roveveien og går ned til venstre til du støter på Hvitsteinsbakken opp til høyre (bratt). Du kan også gå gjennom sykehjemsområdet til Tunnelveien, så til venstre til du kommer til Hvitsteinsbakken. Se vedlagte kart. Det er 1300 m å gå og det tar maksimum 20 minutter.

Bor du på Holmestrand Fjordhotell går du over veien til stasjonen og tar fjellheisen opp (gratis). Du bør beregne ca. 30 min. i alt - samme kart og tidsbruk som de som kommer med tog.

- Med bil nordfra

Kjør E18 til du kommer til Island-krysset (ca. 30 min fra Drammen). Der er det en restaurant som ligger over veien samt bensinstasjoner på begge sider. Ta avkjøring nr. 30, første til høyre og kjør rv 315 mot Holmestrand. Etter 2,5 km (4 minutter) er du framme – følg anvisning.

- Med bil sørfra

Kommer du via Horten med ferge eller bor på hotell i Horten: følg merkingene mot E18. Andre som kommer lenger sørfra følger E18. Fra Kopstadkrysset er det 9,3 km. Du følger E18 i 6,3 km til avkjøring nr. 31 mot Holmestrand ved Bentsrud-krysset. Herfra er det 2,9 km til målet. Ved rv 315 fortsetter du til venstre og opp til avkjøringa t.v. mot Holmestrand vgs – følg anvisning.

Parkering

Det er godt med parkeringsplasser øst for stadion.

Peter Pan hallen se bildet under..........

Del denne siden